За Строителя

Относно Строителят

"Лит Строй" е стандарт за качество

    "Лит Строй" ЕООД е специализирана в областта на промишленото, жилищно и обществено строителство. С над 11 години опит в областта на строителството на българския и европейския пазар, Лит Строй ЕООД продължава да се развива и да подобрява дейността си в избраната индустрия.

    Компанията се фокусира върху високи стандарти в изпълнението на възложените проекти, честност при изпълнение на задълженията си, качеството и ефективността в изграждането, цялостната реализация и реконструкцияна всички видове търговски, промишлени и жилищни обекти.

Операта в Марисилия

Кметството в Марсилия

Ресторант на пристанището в Сан Лоран дьо Вар

Офис сграда в София

Луксозен Жилищен комплекс в София

Жилищна сграда с търговски обекти в София

За повече информация, може да разгледате портфолиото от проекти на строителя, прикачено отдолу.

Нашите отличителни черти

Строителство съобразено с удобство на обитаване

Комуникативно местоположение

Комуникативно местоположение

Сградата е разположена на спокойно и едновременно комуникативно място, в източната част на Ботевград, в близост до училище и детска градина. Апартаментите са проектирани с френски прозорци, които предоставят красиви изгледи към планината или към града.

Функционални разпределения

Функционални разпределения

В жилищният блок са предвидени 2-стайни и 3-стайни апартаменти с функционално разпределение и обособени просторни помещения. Сгарадата е проектирана в модерен стил, които не само да издържи във времето, но и да донесе настроение, удобство и уют.

Качествено строителство

Качествено строителство

Строителството ще бъде осъществено с 7-камерна дограма с троен стъклопакет, високоефективна изoлaция 10см. и асансьори Орона (Испания). Фасадната зидария ще се реализира с тухли Wienerberger. Имотът се издава на мазилка и замазка, прокарани водни и електрически комуникации, оптична свързаност, както и монтирана дограма, входна врата и завършени общи части. Сградата е газифицирана.